29. listopadu 2012

Jak se nám to rýsuje...

       Začíná se nám rýsovat, proč Jan Fischer se těší neobvyklé štědrosti sponzorů pro následující prezidentské volby. Sponzoři totiž očekávají, že se jim investice bohatě vyplatí. Fischer sice popírá, že by někomu něco slíbil, ale co čekat od člověka, který již několikrát dokázal převléci kabát, jen za účelem svého prospěchu.
      Proč tedy Fischer tak snadno získává milióny korun?
      Jedním z prvních kroků Fischerovy úřednické vlády v roce 2009 bylo, že ministerstva financí a zdravotnictví schválila sloučení zadlužené Chrenkovy zdravotní pojišťovny Agel s veřejnoprávní Hornickou zdravotní pojišťovnou, kterou pak ovládli miliardářovi manažeři.
      Ministryně zdravotnictví podepsala pro Chrenka důležitou fúzi v den, kdy Sněmovna schválila zákon, který tento postup zakazoval. Fischer sice o fúzích nerozhodoval, nijak jim ale nebránil a odmítl kvůli tomu odvolat tehdejší ministryni zdravotnictví.
       Rovněž podnikatel Mikuláš Šveda, majitel sítě směnáren Exchange, se rozhodl přispět Fischerovi celkem pět miliónů korun a věří, že mu bývalý premiér pomůže v byznysu.
       Jak se nám to pěkně rýsuje... Rozkrádání republiky může pokračovat i nadále, a to s posvěcením prezidenta, pokud ovšem bude zvolen.

Přidejte prosím svůj názor na jednotlivé kandidáty a nebo napište na: 
martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související příspěvky:
Chrenek dal Fischerovi na kampaň dalších pět milionů

Žádné komentáře:

Okomentovat