16. listopadu 2012

Kam kráčíš Evropo?

       Vánoce jsou svátky klidu a míru, říkávali nám ve škole. O to více mě vyděsila zpráva, že Brusel letos raději nevztyčí vánoční strom - Má strach s islamistů. Připadá mi neuvěřitelné, že sjednocená Evropa, která je ochotna "kafrat" do velikosti a tvaru okurek, je najednou natolik slabá, že se krčí v koutě před agresívními přistěhovalci, kteří nejenže terorizují, ale dokonce slovy svých duchovních vůdců již i "vyhánějí" původní obyvatelstvo z vlasti.
      Pravou příčinu tohoto stavu popsal již před mnoha stoletími nejmoudřejší muž Athén - Sokrates
“Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.”
      Jinými slovy - slušní v touze po neomezené svobodě, svou vlastní svobodu prodávají zločincům, kteří se neštítí ničeho. Podobný trend můžeme pozorovat i u nás - jednak lumpové v parlamentu, kteří neváhají použít i nepravomocně odsouzené lumpy pro schválení svých zlodějen, jednak neustálým obhajováním zločinců pomocí tzv. ministrů pro lidská práva (Stehlíková, Kocáb) či ochránců lidských práv -  házením viny na oběti trestných činů (Samková). Proč, ale chrání jen lumpy? 
       Quo Vadis Evropo? Opravdu chceš přenechat svou těžce nabytou svobodu zločincům? Nesejde na tom, zda ji přenecháš zločinu páchaném ve jménu ideologie či zločinu páchaném pouze ve jménu osobního prospěchu. Obdobnou rozpínavost ideologií - hlásajících nenávist - Evropa zažila ve čtyřicátých letech minulého století. Tehdy vyústila ve II. světovou válku.
       Dnes nevztyčíme vánoční strom,. zítra budeme bourat kostely, pozítří ... ? Budeme tedy jen a jen ustupovat, abychom nakonec svobodu vykoupili krveprolitím? Nebo se snad necháme dobrovolně vyhladit a ještě budeme na to přispívat ze svých daní? A nebo budeme utíkat? Kam, ale máme utéct?

Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz



„My, muslimové, nemáme pro vás, nevěřící, a váš životní styl špetku úcty. ... Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat“

Žádné komentáře:

Okomentovat