28. listopadu 2012

Kdo bude prezidentem?

       Prezidentské volby začínají pěkně zavánět. Neustále je nám podsouván Jan Fischer, jakožto nejžhavější kandidát, jednak byl vyřazen jeden ze žhavých a morálně rovných kandidátů - konkrétně Tomio Okamura. Pan Okamura se těší značné oblibě mezi lidmi a některé průzkumy ukázaly, že by mohl být silným konkurentem Fischera.
       Znepokojující je i podpora Jana Fischera. Cožpak o to, pokud by byl podporován pouze "cukráři", kteří se poctivě vypracovali, nebylo by lze cokoliv namítat. Mnohem štědřejší dar Fischerovi věnoval Tomáš Chrenek, napojený nejen na pojišťovnu Agel (více o tom, jak ovládnout 220 miliard Kč v Českém zdravotnictví si přečtěte zde). O charakteru Jana Fischera by bylo vhodné i diskutovat, zejména o jeho minulosti, prospěchářství a současné rétorice, nerespektující vůli lidu. Mimochodem, pane Fischere, rezignoval jste již na funkci viceprezidenta Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD), jak jste sám avizoval, pokud budete zaregistrován jako kandidát?
       Snaha, a to nejen mediální, protlačit jednoho jediného kandidáta, který oplývá populistickou rétorikou, na druhou stranu zbavit se kandidáta, který umí pojmenovat věci správným jménem, se zdá býti přinejmenším podivná.

Přidejte prosím svůj názor na jednotlivé kandidáty a nebo napište na: 
martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související příspěvky:

2 komentáře:

  1. Není ti tak dlouho, co se Fischer nechal slyšet, že na funkci rezignoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to jsem opravdu nepostřehl, protože se Fischer rovněž hodlal z premiérského křesla vrátit do ČSÚ, a že tak neučinil víme všichni.

      Vymazat