27. září 2012

Co dodat ?

       Prezidentský kandidát USA Romney, opět udivil svět, když se pozastavil, že v letadlech nelze otvírat okna. Nechce se až uvěřit, že by tento výrok mohl být myšlen vážně či ho někdo nebral jako legraci. Ovšem v kontextu s Romneyho dalšími výroky, kdo ví?
       Američané  jsou přece pokrokoví lidé, vždyť dali světu mnoho - např.: hamburgery a Mc Donald, skvělé mírumilovné a mír hájící americké prezidenty, exportovanou demokracii made in USA a atomovou bombu.
       Co dodat více?
__________________________________________________
       8. 10. 2012 Romney je opravdová perla. Přesně ukazuje lidem, jak politik smýšlí o řádových občanech. Sám roční mnohamilionové zisky, ale daně zanedbatelné. Konečně jsem pochopil, proč je USA náš vzor a někteří z našich politiků neváhají zpívat Dobrý den prapore... Oni také dovedou mít mnohamilionové zisky a daně? Lepší je daň nepřiznat.
        Romney hodlá získat prezidentské křeslo příslibem války. V USA se tak rýsuje diktátor horší Hitlera i Stalina, poněvadž ani jeden z nich národu válku nesliboval. Každý, kdo řinčí zbraněmi, by měl jít do války sám, nikoliv posílat do války syny svého národa. Měl by jít přímo na frontu a utkat se tváří v tvář s protivníkem, nikoliv zůstat sedět v křesle generálního štábu. Záměrně nehovořím o nepříteli, neboť USA si nepřátele dělá sama. Jakpak by se líbilo Romneymu, kdyby Čína, Rusko, Irán či někdo jiný vyzbrojoval povstalce proti jejich vládě?
        Romney bezostyšně přiznává, že zajistí zbraně pro ty, kteří sdílí hodnoty násilí, válčení a drancování cizí země: „Společně s partnery budu pracovat na identifikování a organizování těch členů opozice, kteří sdílí naše hodnoty, a zajistím, aby dostali zbraně, které potřebují k porážce tanků, vrtulníků a bojových letadel (prezidenta Bašára)".
       Obávám se, že USA vedou svět do dalšího konfliktu a řeší tak své ekonomické problémy zbrojením, nikterak odlišně od Nacistického Německa.
       Jsem pro, aby ČR vystoupila ze zločinecké organizace jménem NATO!!!

Související články:
- Demokracie made in USA
- Kdo seje vítr?
- Tak nějak tradice

Žádné komentáře:

Okomentovat