9. července 2013

JO ! FISCHER!

       Jo Fischer jede !!! Jeden by ho po prohraných prezidentských volbách skoro politoval a přispěl by mu almužnou na dlužnou částku... Vždyť přece jedna z vět, proč by měl být prezidentem byla, že on má rodinu, a že vše dělá a dělal pro rodinu. Po prohraných volbách se od něj štědří sponsoři odvrátili a z Jana Fischera se vlastně stal zadlužený chudák.
       Obrat o sto osmdesát stupňů nastal po zveřejnění Jana Fischera jakožto budoucího ministra financí. Na kontě ihned přistálo několik miliónů (mimo jiné i částka čítající bezmála milión a půl), která ještě ráno nebyla zcela transparentní. Fischer ji však identifikoval na svém webu :-D.
       Nechci být soudce, zároveň taková rychlost je přinejmenším podezřelá a být policistou tak se zcela jistě zamyslím, zda se nejedná o korupční jednání. A nebo, že by přece jen Jan Fischer byl tak charismatická osobnost?
       V každém případě sponsoři před prezidentskou volbou byli Fischerovi zavázáni a nebo vyjádřili naději, že jim Fischer pomůže v "byznysu", a když pak byl odstaven, poněvadž volič ještě stále přemýšlí, hle! našla se cesta, jak Fischera vrátit do hry a nepromrhat již věnované peníze.
       Jinými slovy - nemám rád ministra Kalouska, musím mu dát však za pravdu, když se vyjádřil ve smyslu, že vláda bez důvěry sněmovny nesmí volně disponovat financemi.
       Tolik očekávaná změna tedy opět nenastane a naděje vkládané do "lidového prezidenta" opět přicházejí vniveč. Ukazuje se, že nejen Evropská ekonomika je prorostlá organizovaným zločinem, ale rovněž i česká politika, včetně té vrcholné, má na organizovaný zločin vazby.
       Fischer jede a nadále se rozjíždí kolotoč korupce, který bohužel může zastavit až všelidové hnutí z jehož jádra vzejde nová politická reprezentace.
Přidejte prosím svůj názor na jednotlivé kandidáty a nebo napište na:martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související příspěvky:

Žádné komentáře:

Okomentovat