12. července 2013

Svět naruby

       Svět je v koňskou ř... obrácený, teda chtěl jsem napsat svět je naruby a světu vládnou zločinci, kteří již obsadili všechny významné veřejné funkce, včetně soudů. Politici schvalují zákony namířené proti vlastním občanům a umožňující beztrestné zlodějny a násilnosti. Všemožní "ochránci" lidských práv chrání zejména zločince a pokud náhodou zločinec uvízne v okovech spravedlnosti, tak soud pro lidská práva vydá rozhodnutí umožňující zmírnění trestu, tak jak to učinil  Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku, když vydal rozhodnutí, podle kterého trest doživotního vězení bez možnosti přezkoumání případu, a tedy šance na propuštění, porušuje základní lidská práva. Soudci došli k tomuto závěru, když řešili případ tří Britů odsouzených za vraždy právě k takto definitivnímu doživotnímu trestu.
       Zajímavé je, že se stejný soud a nebo stejní ochránci lidských práv nezabývají lidskými právy obětí. Kdo zmírní utrpení zavražděným, zmrzačeným či jinak poškozeným??? Pro oběti vrahů a rodiny obětí již žádná možnost nápravy neexistuje!!!
       Již Sokrates varoval před zločinci ve veřejných funkcích (za což byl odsouzen k trestu smrti) svým výrokem o demokracii: "...Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.”
       K zabezpečení lidských práv nejrůznějších individuí se   soudy a ochránci lidských práv horlivě činí a předhánějí i u nás a tyranie slušných občanů se již začíná projevovat takřka každý den. Pořád však doufám, že slušných občanů je více než lumpů nebo alespoň dost na změnu tohoto stavu. Stále ještě máme čas a šanci tuto změnu provést. 
Nesmíme však jen nečinně přihlížet a musíme se jednotně zločinnosti v jakékoliv podobě postavit.
Přidejte prosím svůj názor a nebo napište na:
martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související příspěvky:
Začněme řvát!!!
Kam kráčíš Evropo? - heslo Sokrates

Žádné komentáře:

Okomentovat