21. prosince 2012

Proč Fischer?

       Proč existují volební průzkumy, ve kterých Fischer není jasným favoritem a proč jsou nám neustále zveřejňovány průzkumy s Fischerem v čele?
       Protože jsou za tím prachy, tak proto je nám neustále předhazován Fischer, který naši zemi již předem zaprodal majitelům zdravotních pojišťoven a směnáren a jim podobným. Důležité je, že za ony miliony na volební kampaň nic neslíbil, ale Chrenek a Šveda očekávají pomoc v businessu. A tak o peníze jde až v první řadě. Mně osobně vadí kandidát o jehož charakteru, lze vzhledem k pochybnému sponsoringu či umožnění spojení Agelovské pojišťovny s Hornickou zdravotní pojišťovnou, pochybovat. Vadí mi prospěcháři na významných místech, vadí mi více než např. paní Švorcová, protože ta alespoň něčemu věřila, ale člověk, který jednoho dne využije členství v Ksč pro svůj prospěch, druhého dne na následnickou stranu plive, třetího dne bere "úplatek" za poskytnuté služby a tento úplatek využívá pro svou kampaň - tak takový člověk má být našim prezidentem?
       Tisíce lidí lidí dnes po roce oplakávají bývalého prezidenta Havla... zeptejte se ve svých myslích, zda by on s takovým prospěchářstvím souhlasil. Na prezidenta Havla jsou rozporuplné názory, ale jednu vlastnost měl - to co dělal a jak myslel - tomu i věřil.
A co  Fischer?


Přidejte prosím svůj názor na jednotlivé kandidáty a nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související příspěvky:

Žádné komentáře:

Okomentovat