22. července 2013

Oprášíme ruštinu?

       Nejen v České republice, ale ani v celé Evropské unii pravdě pšenka nekvete jak zmiňuje Tomáš Klus ve své písni Pánubohu do oken. Teda ona ta pšenka pravdě nekvete obecně, ale pokud se někdo jen slovem dotkne ožehavých témat typu - islámský fundamentalismus či řešení otázek národnostních menšin, tak je přímo "oheň na střeše".
       Europoslankyně Le Penová přirovnala muslimy k nacistům a vysloužila si tak ztrátu poslanecké imunity (poslanecká imunita má chránit především před postihem za politický názor, nikoliv za zločiny či korupci). Bude ve své vlastní zemi obžalována z diskriminace a náboženské nesnášenlivosti. O tom, že naopak diskriminována je evropská populace, resp. západní civilizace, a že čelíme náboženské nesnášenlivosti se však můžeme dočítat každý den. Islámský fundamentalismus je šiřitelem násilí a nenávisti, ať si to politici připustí či nikoliv, vždyť slyšel někdy někdo, že by křesťané zaútočili na Olympiádu ( Mnichov ) či vyzývali k útokům na Olympiádu jako to činí muslimský terorista Doku Umarov?
       Zabíjení, včetně dětí školou povinných z čistě ideologických důvodů je v islámských zemích na denním pořádku. Násilnosti a rozpínavost různých etnických či náboženských skupin, podporovaných tzv. politickou korektností začíná přerůstat únosnou mez. A tak jednou nevztyčíme vánoční strom, příště odsoudíme politika, který ještě má sílu hájit práva svých občanů a příště?
       Příště se může stát, že budeme utíkat z vlastních zemí, vždyť už to zaznělo z úst islámských duchovních vůdců. Avšak kam utíkat?
       Jediný evropský představitel, který se nebojí říkat pravdu, a zároveň má i moc nenechat se přinutit "pseudoochránci" islamistů či "menšin" k ústupkům, je prezident Putin, který za svůj projev hájící národní zájmy sklidil, ve státní Dumě, pětiminutový potlesk. Pokud se Evropa nevzpamatuje, nezbude nám nic jiného, než oprášit ruštinu a požádat o politický azyl.
Přidejte prosím svůj názor a nebo napište na:
martin.sliva@cestivlastenci.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat