24. května 2013

Začněme řvát !!! (aktualizováno)

       Proč pořád čteme a posloucháme jak jsme špatní a jak diskriminujeme a segregujeme národnostní menšiny? Zajímavé ovšem je, že se to pořád točí kolem jedné jediné menšiny, ovšem nikoliv jen u nás. Do Kanady a  Velké Británie odcestovalo pár desítek rodin privilegovaného etnika a již byl na světě problém v podobě vízové povinnosti či kontrol na letištích.
       Jak je možné, že teprve druhá či třetí generace Vietnamců již studuje vysoké školy, a že nikomu nevadí, zatímco nejmenovaná privilegovaná menšina má vše povoleno o své vzdělávání se nikterak nestará? Není pravda, že by vzdělávání v České republice bylo někomu upřeno. Tak proč ti, kteří přijeli před nedávnem mohou umět česky, mohou studovat a ti, kteří jsou tu celé generace, tak nemusí a hlavně nechtějí zhola nic?
       Chtěl bych být taky tak diskriminovaný - celé dny se válet a pobírat dávky vyšší než plat kdekoho z pracujících, chtěl bych dostat bydlení a nemuset ho platit, chtěl bych se nestarat o zákon, protože mě nemůže postihnout, chtěl bych nemuset platit u lékaře, protože žiji z dávek a ne z vlastní práce, chtěl bych se nemuset bát o stáří, protože přece stát se o mně postará, .... Jenomže to vše je z naší práce, z naších daní. Proč se stejně tak Amnesty International (AI) nezastává slušných občanů? Nejspíše proto, že si neustále nestěžujeme, protože nepořváváme na ulicích, protože neřveme na úřadech. Ale je načase říci dost... Celá Evropa nám ukazuje, že bezmezná benevolence vede jen a jen k násilí a diskriminaci na původním obyvatelstvu...
       Proč si tedy stále necháváme namluvit, že my jsme ti špatní? Dělejme s tím něco, dokud je čas. Dokud se bojíme jen o majetek a občas o zdraví... Až budeme ráno vycházet do práce se strachem, zda vůbec dojdeme, pak už bude pozdě. Začněme taky hlasitě řvát!!! Žádná demokracie, žádný zákon nás nemůže nutit vzdát se našich vlastních lidských práv !!! Když práva - tak pro všechny !!! Začněme řvát. Když povinnosti - tak pro všechny!!! Začněme řvát. Když tvrdá ruka zákona -  tak pro všechny !!! 
Začněme už konečně řvát !!!

Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz
_______________________________________________________________

Jak vidno, takřka každý den je možno aktualizovat tento příspěvek. Pokud naši zákonodárci nepřijmou rázná opatření pro rovnost občanů před zákonem a pokud se projevy rasismu z "druhé" strany nezačnou potírat, bude agresivita útočníků i nadále růst. Za posledních několik let se agresivita nicnedělajících a nudících se flákačů znásobila. 


Související články:
Kvůli dětem na hřišti se na Máji strhla mela
Romský rasismus je také zločinný, páni policisté. Mlácení těhotné ženy už je moc

Pátá kolona?



Žádné komentáře:

Okomentovat