29. března 2013

Až jednou budeme menšinou

       Tak jako řidiči musí po dovršení šedesáti let věku na lékařskou prohlídku, měli by na lékařskou prohlídku chodit rovněž politici. A to na prohlídku komplexní - urologem počínaje - vyšetřil by jim žlázu předstojnou, nemohli by se pak vymlouvat, že v době hlasování byli na toaletě (pozn. u žen samozřejmě vyšetření gynekologem, ale to se rozumí samosebou, neboť ony pravidelné prohlídky absolvují), přes vyšetření zraku, aby nepřehlídli chyby v navrhovaných zákonech, až po psychiatrické vyšetření, aby se včas odhalilo nebezpečí navržení, schválení či podepsání dokumentů poškozujících občany České republiky.
       Na psychiatrické vyšetření bych kladl zvlášť vysoký důraz, poněvadž zákonů, novel a návrhů, odporujících zdravému rozumu, bylo již předloženo a schváleno bezpočet, a to včetně dvou amnestií.
Dalším takovým návrhem je uznání Vietnamců národnostní menšinou. Osobně nemám žádné předsudky vůči lidem pocházejících z Vietnamu, avšak jak vidno i tito se rychle rozkoukávají a jejich podíl na kriminalitě začíná být nemalý. Co mi však vadí je to, že Vietnamci nemají historické kořeny na našem území, zároveň tedy nemají žádnou citovou vazbu k naší Vlasti,  a tak v případě např. ohrožení republiky, budou jistě jako první opouštět loď, zvláště pokud jim jmenovaný zákon ponechá dvojí občanství. Zároveň nevidím důvod, proč by výhody občanů měl získat každý, komu je nedbalostí korumpovaných úředníků povolen pobyt, zvláště pak, když občanů vietnamského původu s Českým občanstvím je pouhých cca pět set.
       Chtějí-li žít v naší zemi, nechť dodržují naše zákony a naučí náš jazyk Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a my jim dáváme veškerou příležitost k tomu, aby vše z toho mohli užívat. Pokud se jim to však nelíbí, mají svobodnou volbu zemi opustit.
       Neblahé zkušenosti s "národnostními menšinami", bez historických kořenů na daném území, máme jak my, tak velká část Evropských států.
       Takže páni ministři a poslanci - šup šup na lékařskou prohlídku, protože až jednou budeme my menšinou ve vlastním státě, jsem zvědav, kdo bude tak vehementně hájit naše práva.
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související články:

Žádné komentáře:

Okomentovat