14. prosince 2012

Píka odvolává Picka

     Odvolání Picka nechápu, řekl Nečas. Po Peake bude chtít vysvětlení. Také nechápu, ovšem nikoliv odvolání Picka, nýbrž to, že nechápe premiér Nečas. Sám totiž využil k podpoře své vlády nelegitimní stranu LIDEM (tato strana totiž nebyla nikým zvolena) což je z pohledu demokracie nemyslitelné, sám si tuto ministryni dosadil, tak nevím co ještě nechápe. Navíc podpora vlády nelegitimní stranou, z hlediska mravního principu, učinila nelegitimní rovněž vládu a veškeré její kroky. Osobně bych byl obezřetný už při spolupráci s Pikou, ony se totiž v naší politice objevily tři dámy, které jsou si podobny nejen svým charakterem.

A nyní malý kvíz: 
1. Kdo jsou ony tři podobné dámy z Českého politického světa ?
2. Doplňte iniciály těchto dam:  KJ,  KK,  KP

Odměna:
Výherce kvízu se stává mým spolupracovníkem v boji proti větrným mlýnům

Své odpovědi pište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

1 komentář:

  1. Děkuji za názor a nezbývá než souhlasit

    Markéta Páv
    21:18 (před 13 h)
    To, že premiér Nečas netušil čeho všeho je schopna Karolina Peak je ukazatelem jaký mají naši politice zájem o naši zemi, když dosazují na posty své "nejvhodnější" kandidáty.
    Není důležité jak vysoce jste vzdělaní, ani to jak moc jste přirozeně inteligentní. Nic z toho není zapotřebí, když opravdu chcete ovládat republiku. Není ani důležité jaké volební programy mají strany ucházející se o vedení vlády. Proč také? Vždyť hned po zvolení se vše anuluje a nic není pravda. Náš národ trpí schizofrenií a jistě i Alzheimerovou chorobou.Politici z nás udělali zadlužené, vystresované, NE-SEBEVĚDOMÉ lidi.
    Doba je pořád stejná, jen tu kvalitu doby určují lidé. Nemáme zde žádné přírodní katastrofy, které by nás ničili, tak proč nejsme schopni fungovat jako jednotný národ s majoritním podílem stejných názorů a postojů.
    Chci to změnit. Chci žít s takovou kvalitou života jakou si zasloužím.
    Markéta P.

    OdpovědětVymazat