12. října 2012

Zodpovědně

       Od posledních parlamentních voleb, kdy nám zodpovědný Kalousek zasílal složenky ke splacení dluhu, kdy Kotek s Mádlem zodpovědně přesvědčovali bábu, a kdy začala vládnout "vláda rozpočtové zodpovědnosti" opět vyrostl státní dluh a to již na 1 bilion a 650 miliard korun. Za pouhopouhých deset měsíců (od počátku roku 2012) státní dluh stoupl o 153 miliard korun!!! Tak to mi hlava nebere.
       Současná vláda se zavázala snížit schodek státního rozpočtu a k moci se dostala i vyhrožováním, že pokud nebudou zvoleni zodpovědní, brzy dopadneme jako v nezodpovědném Řecku či Argentině. Strany jako TOP 09, ODS a VV volaly po zodpovědnosti. Jako občané jsme se zachovali zodpovědně a zvolili zodpovědnou vládu. Vláda zodpovědně zvýšila daně, vláda bude ve jménu zodpovědnosti zvyšovat daně, vláda zodpovědně šetří kde může (hasiči, policie, školství, zdravotnictví, sociální sféra). My občané - zodpovědně pracujeme a zodpovědně platíme vyšší DPH a zodpovědně připlácíme za léky a zdravotní péči.
       Veškerá zodpovědnost občana však přichází vniveč, když se stejnou zodpovědností se do práce pustila politická mafie a zodpovědně převádí peníze daňových poplatníků na soukromá konta. Týden co týden Policie ČR zodpovědně zatkne někoho z "vlivných" ryb s podezřením z korupce. Avšak ještě vlivnější Topoly zodpovědně zasahují (někdy vyřvávají v parlamentu), ve snaze zodpovědně chránit svá koryta.
       Zodpovědnost se tak stává pouhým zprofanovaným slovem a nám občanům nezbývá nic jiného než se zodpovědně vybodnout na zodpovědnost a zcela nezodpovědně udělat přítrž řádění novodobých loupeživých rytířů.

Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související článek:
Topolánek: Obvinění Dalíka je hon na čarodějnice     

Žádné komentáře:

Okomentovat