17. března 2013

Koho vlastně hodlá ČSSD zachránit?

      ČSSD se již připravuje na převzetí moci v České republice a zároveň vymýšlí program, kterým by ozdravila české národní hospodářství. Jenže je tomu opravdu tak? Každý, kdo trochu politiku sleduje, tak zjistí, že kterákoliv z vládnoucích stran, zná jediný způsob, a sice zvyšování daní, ať už přímých či nepřímých (naposledy trojkolka slibovala, že žádné zvyšování nebude a výsledek je za tři roky 3 x zvýšené DPH).
       Jenomže - tudy cesta nevede, i když ČSSD razí líbivou Jánošikovsko- Hoodovskou politiku bohatým brát a chudým dávat. V konečné fázi - výsledný efekt dopadne stejně opět na obyčejného pracujícího člověka či živnostníka. Vlastně bič na živnostníky ČSSD zavedla za své vlády již před lety - zavedením minimální daně, registračních pokladen a dalších... Již tehdy to bylo pro mnohé likvidační, poněvadž ještě nemuseli nic vydělat a již platili. Vím to z vlastní zkušenosti.
       Další výběr daní v již dost rozkradené republice slouží k jedinému účelu - aby opět bylo z čeho krást.
Vyšší daně, zcela jistě nepostihnou kriminální živly a tuneláře, či velkopodnikatele, kteří za několik let po revoluci získali majetek větší (pravděpodobně podvodem) než budovaly generace Baťů. Vyšší daně nepostihnou ani ty, kteří parazitují na státu, vyšší daně postihnou opět jen pracující a živnostníky. Nakonec zde zůstanou pouze chudí, kteří budou dřít na vládnoucí zloděje, ale i jiné příživníky, kteří si na své od státu přijdou.
      Koho tedy hodlá ČSSD zachraňovat? Republika to není, poctiví občané taky ne. Tudy tedy cesta nevede. První krok k obnově republiky je na nás - na voličích. Nepodlehnout líbivým heslům jak pravice, tak levice a parlamentní strany z posledních třiadvaceti let ze sněmovny odstranit.
      Další kroky pak budou spočívat v nastartování hospodářského růstu, ale to už je úplně jiná kapitola.
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat