13. července 2012

Věřte nevěřte

      Politické kauzy nabývají nevídaných rozměrů, přičemž zatím nebyla žádná zcela objasněna. Poslední kauza letounů CASA nás zaměstnává již mnoho dní. Jedna aféra střídá druhou. Možná záměrně - občan ztrácí přehled a vše zůstane nevyšetřeno.
      Včera poslanecká sněmovna vydala k trestnímu stíhání Vlastu Parkanovou. Budiž bývalé ministryni obrany připočteno ke cti , že ihned rezignovala na funkci místopředsedkyně sněmovny. Možná dojde dokonce i k odhalení dalších viníků, snad i ministra Kalouska, který nejvíce kvičí.
      Poslední výstupy (doporučuji nalézt v archívu ČT) páně Kalouska ve sněmovně (a nejen ve sněmovně - vzpomeňme na aféru zfackovaného studenta) ukázaly, že V. Klaus - často obviňovaný z arogantního chování je pouhopouhým břídilem, který p. Kalouskovi nesahá ani po nehty na palcích nohou.
      Ministr financí Kalousek údajně dokonce vyhrožuje vyšetřovateli a nyní dokonce i policejnímu prezidentovi. S arogancí jemu vlastní, požaduje, nechť prezident Lessy vyhrožování dokáže. Kolikrát jsme však již tuto větu od Miroslava Kalouska v různých obměnách slyšeli? Např.: "Jestli si někdo myslí, že krademe, nechť předloží důkaz... nechť podá trestní oznámení..." apod. Přes neexistenci důkazů o rozkrádání republiky - je republika rozkradena a Kalousek stále u vesla. Nakonec, kde chcete získat důkazy, když neexistuje politická vůle? Kalousek si došlápne na Kubiceho, Kubice na Lessyho, Lessy na vyšetřovatele. Ten pak skončí dobrovolně či nedobrovolně u "botičkářů".
      Věřte Lessymu, nevěřte Lessymu, věřte Kalouskovi, nevěřte Kalouskovi. Dovedu si však představit, že k vyhrožování došlo, poněvadž ministr Kalousek se nestydí vyhrožovat veřejně komukoliv (odborářům, lékařům, zdravotním sestrám, učitelům, studentům a občanům), kdekoliv a dokonce před televizními kamerami. Navíc jeho boj proti vydání Vlasty Parkanové by mohl naznačovat strach zvířete zahnaného do kouta. Poslední větou se již opakuji, což dělám velmi nerad - raději doporučím následující články, které jen dokreslují charakter nejlepšího ministra.


Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat