1. května 2012

Přežije Česká republika 21. století?


Odpověď na otázku z titulku není jednoznačná. Již dnes existují podložené informace o vymírající české populaci
Naskýtá se mnoho otázek, proč k tomuto stavu došlo, a jak mu zabránit?
Co dělaly polistopadové vlády pro občany ČR? 
Pro mladé páry jsou v republice jen velmi špatné vyhlídky. Získat vlastní bydlení je takřka nadlidský výkon a znamená zadlužení se na celý život. Pořídit si rodinu o více než jednom dítěti znamená dostat se na hranici chudoby, poněvadž podpora rodiny pracujících rodičů je ze strany státu téměř nulová. Z dnešního pohledu tudíž neplatí - Rodina - základ státu. 
Ve chvíli, kdy přibude i avizované školné, tak perspektiva mladého člověka, pokud bude chtít dosáhnout určité úrovně vzdělání, je zdrcující. Vznikne mu tak dluh, který spolu s nekřesťanskými úroky a hypotékou na bydlení  vyšplhá do astronomických výšin. 
Mladí lidé tento stav často řeší odchodem ze své (bohužel macešské) Vlasti do zahraničí. Pro každou zodpovědnou vládu, je takové řešení nepřípustné !!! 
Řešením situace nemusí být ani příliv cizinců, vždyť jaké pouto, krom toho ekonomického, je poutá k naší zemi?
Chceme-li zachránit Českou republiku, chceme-li zachovat snahy našich předků o samostatný Český stát, musíme jít stejnou cestou, jakou šli naši předkové. Musíme jít cestou posílení vlasteneckého cítění. Musíme jít cestou národního obrození. Každý z nás může, byť malou měrou, přispět.

Žádné komentáře:

Okomentovat