12. ledna 2016

Kam kráčíš Evropo? (díl druhý a zdaleka ne poslední)

       Kam kráčíš Evropo?
Na tuto otázku odpovídali lidé nejrůznějšího politického smýšlení - národovci, vlastenci, nakonec i já sám (Pátá kolona, Kam kráčíš Evropo?, Brány Evropy...) již několik let nazpět a varovali před neblahým vývojem. Samozřejmě, že všichni jsme byli označeni za fašisty či neonacisty, xenofoby, nebo v nejlepším případě pouze jako proruské konfidenty či agenty. A přesto následující video - starší sedmi let přesně ukazuje na tuto dobu - světe div se - ani ti "zlí fašouni, xenofobové, ruští agenti" nepředpokládali takto fatální průběh. Vlastně Evropa se svými kolaborantskými a vlastizrádnými vládami předbíhá i ty nejčernější předpovědi o celých 13 let!!!

      

      Evropa je ve válce - nikoliv ve válce s Ruskem (přestože se nás stále média a mnozí kolaborantští politici či redaktoři snaží přesvědčit o opaku), ale s barbarským Islámem. Přesto se nic neděje a jdeme pod nůž jako bečící ovce. 
Sedmého ledna loňského roku se odehrály útoky na Charlie Hebdo. Po lednovém útoku "Evropa" natáhla trička s nápisy "já jsem čárlí" a politici spustili líbivé kecy o tom, že nic podobného již nedopustí.
        A opravdu nic podobného asi už nedopustí. Evropa se svou pokryteckou politikou, resp. se svými politicky korektními představiteli, se dočká ( a vlastně se již dočkala ) mnohem hrůznějších činů, a to
13. listopadu 2015, kdy islámští teroristé zabili 130 evropanů a dalších cca 400 zranili.
Po těchto útocích evropani sdílejí "pray for paris" a své fb profily zahalili do francouzské vlajky. Ale tím se útočníci nezastaví!!! To přece již  víme... a bude hůř - o vánocích uprchlíci v Bruselu zapálili vánoční strom (média opět mlčí) a další šok Evropa zažívá již na Silvestra 2015.
Uplynul již více než rok od útoků na na redakci francouzského satirického časopisu a nic se nezměnilo.
       Opravdu se nic nezměnilo?
Do Evropy jsme si pustili více než milion potenciálních džihádistů, které budeme živit z vlastních daní!!! "Neziskovky" vyhledávají komentáře na sociálních sítích, aby umlčeli kohokoliv, kdo se nechce nechat zotročit či zmrzačit nebo rovnou zabít africkými a arabskými hordami, v Německu odvolávají policejního prezidenta, kterému však před tím svázali ruce, protože zasahovat se přece smí jen proti "bílým", kteří platí daně. Mimochodem - policie v evropských zemích již dávno  neplní tu funkci, ke které byla zřízena. Prvotní funkce policie je ochrana občanů (daňových poplatníků) před zločinem jakéhokoliv druhu. V současnosti je tomu naopak - zločinci a tzv. nepřizpůsobiví,  kteří na státech jen parazitují, jsou chráněni a slušní občané jsou biti či rozháněni vodními děly - zatím!!! (Nevěřím totiž, že např. obrněné Pandury jsou určeny pro válečné operace - jsou to lehké obrněnce, které lze nasadit pouze proti civilnímu obyvatelstvu!!!).
       Evropští politici již rok nedělají nic jiného, než  žvaní. Jediné na čem se usnesli jsou kvóty na přerozdělení invazních jednotek. Těžko říct, proč nejsou schopni udělat rázný krok. Možná je to proto, že "velký bratr" na některé z odposlouchávaných (Merkelová )ví nějakou velkou prasárnu, jiné se možná podařilo uplatit z takřka nevyčerpatelných zdrojů "petrodolarů" a nebo třeba jsou jen hloupí, protože nepochopitelné činy se dělají jen pro peníze a nebo z hlouposti. Pokud však jsou hloupí, tak proč si nevezmou příklad ze svého neustálého vzoru USA a nejednají přesně podle něj?
USA již vyhlásily, že z bezpečnostních důvodu nepřijmou uprchlíky (a my je máme přijímat přestože rozvrácený východ včetně Ukrajiny je dílo USA?).
A co tak ponaučení od Spojených států ze II. Světové války.  Když USA vstoupily do války s Japonskem, tak všechny obyvatele japonského původu, a to i ty, kteří zde byli několik generací,  deportovaly do internačních táborů a byl jim zabaven majetek. Takže precedens máme, dokonce od "vzoru" demokracie, proč ho nevyužít? Tajné služby už mnohokrát zdůraznily, že muslimové domestikovaní v Evropě slouží jako spící teroristické buňky a poskytují novým džihádistům zázemí!!! Tzv. uprchlíci nesmí být vpuštěni, či musí být vráceni!!! Jiná cesta není, jinak budeme uprchlíky z vlastních zemí my a budou i nadále umírat naši blízcí, naše děti. Islám se neštítí ničeho. Evropa je ve válce a je ve válce s islámem!!!
       Tuto válku zatím Evropa prohrává na plné čáře. Hledáme nepřítele tam, kde není. Hledáme nepřítele v Rusku, které se nepřátelsky vůči Evropě nechová a jako snad jediná evropská a křesťanská země má bojeschopnou armádu, navíc jedinou opravdu ochotnou bojovat s Islámským státem. Nepřítel je dávno mezi námi - jsou to vlastizrádné vlády, vítající invazní jednotky.
Tyto vlády nemají právo na existenci!!!  Páchají genocidu na vlastních národech!!!
       Dokud si občané evropských států neuvědomí, že nemají žádné spojence za Atlantikem, dokud se nezbaví vlastizrádných vlád, tak je velmi pravděpodobné, že Evropa již za pár let skončí tam - kde ji poslal svým typickým protiruským pseudouměním přítel redaktora deníku Právo a zasloužilého rusobijce
A. Mitrofanova - Dmitrij Bykov, kterýžto je unikátní zjev (opravdu zjev, důležité není umění,ale jeho protiruská a protiputinovská rétorika - pro představu jeho dílko (ne)stojí za přečtení) současné ruské kultury - v řiti... a nebudeme daleko pravdě.
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: 
martin.sliva@cestivlastenci.cz
Stojí za přečtení:
Británie pomáhá vybírat Saúdům cíle v Jemenu  - SA - je spojenec USA a  vzor pro dodržování lidských práv. Proto klidně bombardujme nemocnice... 




Žádné komentáře:

Okomentovat