27. ledna 2016

„Tekutá americká svoboda”

       Dne 21. ledna 2016  do  Evropy dorazila tekutá americká svoboda...
Tak hurá, konečně to ta hodná Evropa s ještě hodnější "Amerikou" nandá tomu zlému Rusku... mohli by se někteří zaradovat, přičemž nechápou, že problémem Evropy není Ruská federace, ani její geopolitické zájmy, nýbrž to, že se stala jakýmsi užitečným idiotem, chcete-li nástrojem za cizí zájmy, s čímž přímo i nepřímo souvisí problém islámské invaze.
       Osobně se děsím čím dál víc... Protože export americké svobody je vidět po celém světe... Hrozím se toho, kdy americká svoboda nebude tekutá, ale "kovově pevná" a nepřipluje, ale bude padat z nebe... Takových příkladů z velmi nedávné historie i současnosti můžeme vidět bezpočet. Bude stačit, když některý z Evropských vůdců přestane tančit tak jak muslim v USA píská (ono je to vlastně jedno jestli ObamaCarter či kdokoliv jiný - protože jako správné loutky zavěšené na pejzech bankovních magnátů odehrají tragikomedii dle přání svých loutkoherců). Ještěže ten náš pan prezident je pouze prezident malého a relativně bezvýznamného národa jehož bohatství nerostné i jiné je dávno rozkradeno, jinak by nás místo záplavy červených karet postihla záplava humanitárních bomb...
         A komu tato pomoc opravdu pomáhá? Spojencům? Snad ano - jenomže se neřeklo, kterým spojencům. Za spojence jsou označováni i ti za Atlantikem, kteří jsou s odbytem ropy a plynu těžených z břidlic pěkně na štíru. Takže tito spojenci získají odbyt, protože řekli, že je to ta správná demokratická ropa - co na tom, že ji zaplatíme dráž... Mohlo by se podařit položit Ruského medvěda na kolena, a o to přece jde... vojensky se zničit nedá - Rusko není Lýbie,  ani Sýrie, ani Jugoslávie či Irák... to je sakra silné - to se musí rozvrátit zevnitř. A tak se musí proto udělat vše. Už teď je demokratická nafta dražší na stanicích Shell a ÖMV o více než 4 koruny mimo dálnici ( na dálnici je to více)  než na "ruských" benzínkách, přestože v současnosti je vyráběná převážně z té zlé ruské ropy (však nějak se ty bomby a rakety zaplatit musí!). Jenom nechápu,  proč těmi voly, kteří to zaplatí, máme být právě my?
       Nehledě na několik dalších faktů - jako například, že veškeré východní konflikty byly zorganizovány právě tím naším zaoceánským spojencem, a že Rusko nikdy nevyhrožovalo, odříznutím Evropy od energetických surovin (naopak - vzhledem k tomu, jak se Evropa chová nepřátelsky vůči Rusku, Rusko zdaleka neoplácí stejnou mincí a chová se nadmíru defenzivně neřku-li přátelsky).
       A jakou ropu budeme za drahý peníz kupovat? Není to náhodou ta, která byla před tím ukradena prostřednictvím IS a Turecka Sýrii? Jo - kradený, to se pane lehce prodává a třeba i pod cenu. SA po diplomatické návštěvě USA tlačí ceny ropy dolů ( zajímavé, že k tomu dochází v době kdy USA vyhlašuje sankce vůči Rusku ), a o něco později se povoluje vyvážet ropu i Íránu !!! Demokratická ropa všude kam se podíváš...    
     
Nakonec by všichni ti "vůdcové" ,ať evropští či jiní, poplácavající se po ramenou se zaoceánským bratrem měli mít na paměti, že ani oni nemusí zůstat "bratrovými" oblíbenci, jak se to již mnohokrát stalo, a pak budiž jim nebe milostivo.
       Ještě pořád budeme výskat nad tou americkou svobodou vykoupenou tisíci, ba sta tisíci lidských životů?

Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: 

martin.sliva@cestivlastenci.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat