21. října 2013

Tak tu máme volby...díl čtvrtý


       Volební boj se přiostřuje, lépe řečeno - přiostřuje se bitva o dobře placená koryta, a tak se setkáváme i s negativní kampaní, která vlastně ani negativní není, neboť mnohdy poukazuje na skutečnosti, které by mohly být zapomenuty. Taky přiostřím... Když může zlodějský ksindl, můžu i já....                              Jsme v demokratuře, která neumožňuje hlásat pravdu... takže pravda musí být odstraněna -  co na tom, že poctivou prací nelze získat miliardy za několik let (estébák Babiš získal za několik let stejný majetek, jaký budovali celé generace Baťů), 
Billboardy útočící na lídra hnutí ANO a podnikatele Andreje Babiše se objevily v Ostravě. Je na nich spolu s podnikatelem Zdeňkem Bakalou.co na tom, že Hašek lže, je líný a platí si děvky z veřejných peněz.... V demokratuře se pravda nenosí... Proto se musí odstranit bilboardy hlásající pravdu, proto se mohl Kalousek vysmát Okamurovi, když mu připomněl zvyšování DPH. Možná si násoska Kalousek ani realitu neuvědomuje... pak je to ovšem ubožák, který zaslouží léčení, poněvadž za jeho ministrování v poslední vládě se opravdu DPH zvedlo 4 x.     
Billboard, který útočí na Michala Haška z ČSSD.
       A vůbec - TOP 09 je excelentní - chce přijmout Euro, chce měnit ústavu a omezit pravomoci prezidenta - hergot - ti se teda bojí o své čvachtání v rypáčku...
       Aby toho nebylo málo, chtějí po učitelích, kterým za 1/4 století nepřiznali status veřejného činitele, aby komunikovali s nepřízpusobivými občany... ale oni už komunikují: " Nééé mooore... moje děcko choooodí do školy... Ti to vysvětlíííím...."
       Hnutí Ano si s TOP 09kou nezadá... estébák spolu se Stropnickým - odborníkem opět na všechno - jak je v Čechách zvykem nestydatě poukazují na hloupost občanů (voličů). Zejména Babiš je balík, kterého by na Slovensku nejspíše poslali za katr a troufá si nás nazývat balíky... a má pravdu. Jsme balíci, když komanč a estébák Babiš, který musel prchnout ze Slovenska, tady získal neslýchané bohatství, vysmívá se nám a ještě získává neuvěřitelné volební preference... Za mou osobu bych volil raději Merkelovou s prafotrem Hitlerem,  než podvodníka baču s radiovkou na hlavě. A co Stropnický? Jako prince v pohádkách ho miluji, ale na co jiného je odborník, za kterého se vydává?
        Zcela jiný level pak zaujímá strana jiného zbohatlíka Bursíka -  Strana zelených... Jako každý neschopný jedinec či strana se snaží vytřískat politický kapitál na romské otázce.
Ale o tom zase příště...
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související příspěvky:

Žádné komentáře:

Okomentovat