9. ledna 2013

Politujme Vašíka !

       Tak a je to tady znova -  proti Vašíkovi Klausů se opět všichni spikli. A tak političtí odpůrci se převlékají za amnestované recidivisty a v průchodech přepadávají zahraniční turisty. Naštěstí se tito nedají tak snadno a samotné útočníky zajistí. Co čert nechtěl, protože však jde o spiknutí, policie útočníky nemůže ani zadržet ani jmenovat, poněvadž mají poslaneckou imunitu.
       Ani tohle nestačí,, tak jiný politický odpůrce prezidenta Klause, si nejdříve šňupne, pak vyrobí několik zápalných lahví a s touhou podpalovat státní objekty se pak dobrovolně vzdá na policejní služebně. Prý ho odvezou do Bohnic.
       Další poslanci či ministři se dokonce začali tak činit, že za pouhý týden po vyhlášení amnestie napáchali přes šedesát trestných činů či přestupků, hlavně se rvali, přepadali a kradli (cožpak o to krást oni umí). Vzhledem k tomu, že prezident Klaus je neomylný, tak musíme věřit, že tomu tak je. Avšak pak je nutno takovému množství poslanců náležitě krátit jejich plat, protože je zřejmé, že podvratnou činnost provozovali v pracovní době.
       A nám prostým a Vašíka milujícím občanům nezbývá, než ho politovat, cože mu to ti zlí političtí odpůrci zase dělají.
       
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na: martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související zdrojové články:
Amnestovaný přišel na služebnu, u níž nastražil zápalné lahve. Ještě páchl benzínem

Žádné komentáře:

Okomentovat