29. září 2014

Poučení z krizového vývoje?

       Tak už je to tady zase. Opět se hovoří o poučení se z minulosti, tentokráte na půdě zprofanované OSN. A opět jsou naši vládcové neponaučitelní. Až potud se Zaorálkem souhlasím. Avšak Zaorálek by si měl znovu prostudovat historii. Tu opravdovou historii, ne tu, která se ohýbá a ohýbá a ohýbá - a to mnohem více než za komančů.Stalin ještě 20. září poslal Benešovi dopis, ve kterém slibuje pomoc Československu ohroženému nacistickým Německem. Beneš odmítl a odletěl do Londýna.
Tak nějak se totiž nedá popřít, že Francie a Británie nás v roce 1938 zradila, USA tehdy neudělalo nic. Naopak tolik zatracovaný
       A tak Zaorálek (plus další jako je kníže) v rámci "poučení" resp. nepoučení rozhodl historii opakovat. S důvěrou leze do řiti (pozn. odborný nikoliv pejorativní výraz) vrahům a zrádcům, pravděpodobně za příslib azylu v JÚKEJ nebo JÚESEJ a řve vymyšlené lži a zároveň se stává válečným štváčem.
Mimochodem toto individuum - páně Zaorálek, by v rámci poučení se z historie mělo býti již teď obviněno z Vlastizrady a zavřeno do kobky, ze které by již nikdy nevylezlo.
       Zároveň však ministr zahraničí Ruské federace Lavrov uštědřil facku mezinárodnímu společenství, i když jen velmi eufenisticky označil jejich chování jako z dob studené války. Postup OSN a USA již není studenou válkou, nýbrž válkou otevřenou, a to minimálně v podobě diverzních akci (majdany a oranžové revoluce) či v podobě vyzbrojování fašistické armády (pomoc USA pro UA armádu).
       A ještě jedna věc stojí za zmínku - zatímco v r. 38 byl Sovětský svaz přítel ČSR, tak dnes si hodláme z něj udělat nepřítele, jakožto i z dalších národů, tradičně spřátelených, počínaje humanitárním bombardováním Jugoslávie, přes schvalování agresivních válečných akcí proti Lýbii, Iráku a Sýrii, až po sankce proti Rusku. Jen tak dál, až nám nezůstane zhola nikdo po našem boku. Protože kdo jednou zradil, vždycky zradí a pro Němce jsme byli a jsme ksindl, Američani si nás pletou s čečenci nebo čejeny (v lepším případě) a frantíkům a anglánům jsme přinejmenším fuck.
       Situace se však nezmění, dokud se o politiku nezačneme zajímat aktivně my - 
běžní pracující občané.
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na:
martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související příspěvky:

Žádné komentáře:

Okomentovat