19. září 2014

Kdo seje vítr? díl čtvrtý

       Amerika přišla na nový způsob vedení války s nepřáteli USA. Nehovořím zde již jen o vyvolávání nejrůznější oranžových, růžových či jinak barevných ravolucí, ale o nastrčených figurách v řadách představitelů EU. V poslední době se do válečných konfliktů hrnou tu trpaslík Sarkozy (Lybie), tu zase Hollande (Islámský stát). Nutno podotknout, že zrovna tento národ, který se ve II. světové válce nezmohl na sebemenší odpor (naopak rozsáhle kolaboroval), je často hlavním iniciátorem válečných konfliktů.
       Nemyslím, že je to vůle prostých Francouzů, naopak. Je to vůle loutkových představitelů, kteří přistoupili na tuto průhlednou hru USA. Útočí Francie, ale nejsilnější údery vykoná USA veřejně deklamující svou neúčast (viz. Lýbie). Tento krok má jediný cíl - ohnisko nenávisti arabských zemí přesunout z USA do Evropy, přece si američani nebudou dělat bordel na vlastním území, když navíc našli živnou půdu u těchto vlastizrádců, kteří za Jidášský groš (rozumněj bezcenný nekrytý dolar) jsou ochotni obětovat vlastní lid. Však jich, ani jejich synů se žádná válka ani teroristické útoky týkat nebudou.
       Tato slova by mohla vyznít jako slova zbabělosti. Nejsou však takto zamýšlena. Vadí mi vlády zrádců a zaprodanců. Ani Islámský stát, ani Ukrajina s Ruskem nejsou válkou Evropy. Jsou to války USA, kterým se svou kořistnickou politikou zachtělo bohatství Ruska a Arabských zemí. Evropa by měla být připravena bránit své zájmy, a to i vojensky, avšak nikoliv pod taktovkou USA. Protože takto brání jen a jen zájmy dolaru.
       Osud Evropy dnes již dávno je v rukou Spojených států. Nemusí tomu tak být navždy.
Začněme konečně něco dělat. Nejen my, ale i Francouzi, Němci, Poláci a další.
 Přidejte prosím svůj názor nebo napište na:
Související příspěvky:
Držkopád

Žádné komentáře:

Okomentovat