24. června 2013

Osa zla?

       Česká politika přináší voliči a daňovému poplatníku nové a nové překvapení, a to taková, že už ztrácí přehled co se vlastně na politické scéně děje. Musím se přiznat, že ani já moc nerozumím situaci kolem Petra Nečase.
       Variant může být mnoho. Levice se může chtít dostat k moci, a tak použije proti pravici další z mnoha korupčních afér. Pokud však levice o tomto ví, není o moc lepší než pravice. Proč by taky měla být... Už jsme na mnohé zapomněli, ale kauzy tady jsou. Stačí připomenout mašinfíru, o kterémž pochybuji, že se umí podepsat a  jehož diplomová práce uplavala při povodních, jak nevysvětlitelně zbohatnul. Dále pak kakaové boby a určitě se najde někdo, kdo mi připomene další aféry (neváhejte přidat své podněty).
       Osobně nepředpokládám, že by se jednalo o boj dvou žárlivých ženských, i když by to bylo jistě vtipné,      spíše to vypadá na politický puč. Konstelace "hvězd" je příznivá. Miloš Zeman jako prezident, preference levice vysoké a Václav Klaus jako spasitel. Sám velký Klaus kritizuje pravici a hovoří o možnosti vzniku nové strany. Tato nová strana určitě podporu najde - jak finanční ( za amnestii svůj vděk jistě projeví mnoho zkorumpovaných lumpů ), tak politickou ( vděk za podporu v prezidentských volbách a zároveň tradiční spolupráce v tzv. opoziční smlouvě ). OSA ZLA Zeman - Klaus - parlamentní strany - amnestovaní,  se tak uzavírá...
       Mohlo by se zdát, že neexistuje cesta, která by zemi vyvedla z této temnoty, neboť celá aféra je velkým divadlem pro nás "prostý lid", sloužícím k snadnému přesunutí moci. V konečné fázi, to bude vypadat, jakoby došlo ke změně, avšak za provázky budou tahat i  nadále kmotři, transformovaní do jiné "s.r.o."  
       Jedinou obranou proti OSE ZLA je vznik všelidové strany  - bez politiků polistopadových parlamentních stran - která bude hájit zájmy poctivých občanů.
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související příspěvky:

Žádné komentáře:

Okomentovat