19. března 2024

Volba prezidenta Putina - hledání pravdy.

       V Rusku proběhly ve dnech 15. - 17. března prezidentské volby. Ovšem hysterie, kterou předvádí kolem těchto voleb předvádí tzv. kolektivní západ, je neuvěřitelná. Veškerá západní média píší o falšování voleb, o tom, jak jsou občané Ruska donuceni hlasovat pro Vladimíra Putina.  Skutečnost je taková, že v západním maimstreamu se pravda jen velmi těžko hledá. Většina novinářů se zpronevěřila svému řemeslu. 

        Vrcholní představitelé západního světa se ihned nechali slyšet, jak volby nerespektují, dokonce nebudou prezidenta Putina označovat titulem prezident. O nějaké gratulaci ke znovuzvolení, nemůže být řeč.  největší šaškárnu pak předvedl prezident Zelensky, který kritizuje prezidentské volby v Rusku, přičemž na Ukrajině volby sám zrušil.

        Demokracie má západ plnou hubu, avšak nepamatuji si, že by se představitelé afrických, asijských či latinskoamerických států někdy tak vyjadřovali k volbám v Německu, Rakousku, ale i třeba k volbám svých přímých sousedů. Chápu, že západ a zejména GB a USA by nejraději viděli v Rusku dosazenou loutku, tak jako v jiných postsocialistických zemích, aby bylo možno vyrabovat nesmírné ruské bohatství.

        Neodpovím na otázku, zda byly, či nebyly volby prezidenta Putina regulérní, položím však několik bodů k zamyšlení, nechť si každý udělá svůj úsudek sám, pokud toho je ještě schopný po více než třicetiletém vymývání mozků.

1. Dovedete si představit sílu, která k volebním urnám přivede více než šedesát milionů voličů v tak velké zemi jako je Rusko? 

2. Dovedete si představit sílu, která tyto lidi přinutí vhodit ten správný lístek?

3. Připusťme, že volby byly v Rusku zmanipulované, jak je tedy možné, že v zahraničí na ambasádách voliči v převážné míře volili rovněž Vladimíra Putina? Kdo je vůbec ve svobodných zemích přinutil jít na ambasády, když mnohdy museli překonat nemalé vzdálenosti?  

Několik příkladů: 

- V Bonnu - 75% volilo V. Putina

- V Aténách - 93% volilo V. Putina, v Nikosii - 85% hlasů pro V. Putina

- V Tallinu - V. Putinovi svůj hlas hodilo 75% voličů. 

       Západní politici ignorují více než tisícovku zahraničních pozorovatelů, kteří neshledali žádné pochybení. 

                                                    Video z Luhanska - oslava zvolení V. Putina


PŘEMÝŠLEJME !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat