9. ledna 2023

Protektorát nebo kolonie?

        Po tzv. revoluci v roce 1989, kdy se moci uchopil Havel a jeho sebranka, jsme často slýchávali zejména od tehdejšího ministra financí Václava Klause, jak rychle se přiblížíme k "západu". Hovořilo se o tom, že do desíti let dostihneme Österreich a do dvaceti dokonce Deutsches Reich nebo je i předstihneme.

       Tak jsme se konečně dočkali. Pravda, trvalo to trochu déle - 33 roků (toto číslo je tak trochu příznačné), ale co na tom, konečně je to tady, dočkali jsme se.  Dostihli jsme Německo. 

        Roztáčí se inflace, jakou tato země nezažila -že prý 15%. Skutečnost je však mnohem horší, řekl bych tak 25- 30%. Narůstající ceny služeb, energií a paliv, dále výrazně rostoucí ceny i základních potravin hrozící zbídačením většiny obyvatel republiky. Potraviny se stávají pro nejchudší vrstvu nedostupné a pro střední třídu drahé tak, že se skřípěním zubů nakupuje chléb a v lepším případě máslo. V horším případě nejsprostší margarín, kvality horší než za II. světové války, jehož cena se vyšplhala k padesáti korunám. Tak to bychom měli -  národ již "žere" margarín, brzy přibude marmeláda z řepy (dnešní "běžné marmelády" se však již mnoho od těch řepných neliší - většinou jde o jakýsi možná jablečný rosol dobarvený a dochucený) a už zbývají pouze bonbony na příděl. Hrozí chudoba nejen energetická.

        Roste oficiální podpora  nacismu a terorismu, cenzura horší cenzury z dob normalizace (připravovaný zákon ještě přitvrdí) a tresty za jiný než oficiální názor, které již byly vyneseny. Policejní šikana lidí nesouhlasících s politikou "strany", přehlížení nenávistných "zvratků" z úst našich vůdců. To je obraz současné České republiky. 

        Tím to ovšem nekončí. Vláda národní zrady a devastace pro nás chystá další lahůdky. Zvýšení daně z nemovitostí - hovoří se o 1-3% z tržní!!! ceny nemovitosti - likvidační pro kohokoliv, kdo něco vlastní. Připravuje se zákon o vyvlastnění nemovitostí, umožňující vyvlastnit neobsazené bytové jednotky. Vládní vlastizrádci chtějí urychlit přechod na Euro (Chorvati mohou referovat jak zbohatli). Euro následováno digitální měnou, umožňující 100% kontrolu občana, dokončí zotročení národa. 

        A ten americký mopslík s brejličkami a tupým výrazem?  Na pokyn svých pánů, nás rád zatáhne do přímého válečného konfliktu (však ve Washingtonu už dávno rozhodli o případném obětování dalších tří evropských států - hádejte, které to budou - malá nápověda - Německo to nebude). Nedostatek některých léků je jen dalším ze signálů, i když se vláda snaží občanům namluvit, že je to způsobeno zvýšenou poptávkou. Antibiotika - ty bez receptu těžko někdo vykoupí a epidemie ČR fakt nepostihla, takže jediné vysvětlení je, že antibiotika jsou nikoliv v lékárnách, ale na frontě. A nedostatek Nurofenu a podobných léčiv? Nevyrábí se ze základní substance náhodou pervitin? Tolik potřebný pro útočící armádu a používaný fašisty již ve II. Světové válce? 


        Gratuluji - 33 let po revoluci a rok po tom, kdy se kancléřem stal Pjotr Fialkovsky jsme konečně dostihli Německo. Ovšem Německo roku 1933, kdy se kancléřem stal Adolf Hitler. 




        Naše země ovšem není onou říší. Jsme pouhopouhá kolonie či snad protektorát, poněvadž pracující občan je zde postaven do role občana druhé a nižší kategorie. Naopak paraziti, kteří státu nepřinášejí nic, jsou zde hýčkání (mimochodem taky Havlova práce) a nemusí mít strach o budoucnost ani o to, jak zaplatí složenky za plyn či elektřinu - to za ně udělá ten blbý Čech, který maká za almužnu v germánských fabrikách - a oni budou nadále moci v tlupách pořvávat před Kauflandem a s plnými nákupními vozíky čekat na odvoz taxíkem. 

        Veškeré výzvy k odstoupení vlády jsou liché. Při představě, že tito vlastizrádci si přejdou do pohodlné opozice a budou neustále podrývat a rozvracet republiku, tak se chce zvracet. Tito vlastizrádci musí být souzeni a odsouzeni lidovým soudem za vlastizradu, podporu nacismu a genocidu českého národa. 


Heil Fialkovsky,
Sláva Ukrajini.
       
Pokud někdo doufá ve třetí osvobození, tak nepřijde!!! 
Není důvod! 
Není možné osvobodit někoho, kdo nechce být osvobozen.



K přečtení:



Žádné komentáře:

Okomentovat