10. ledna 2023

Několik vět k volbě prezidenta


       Na konci týdne se opět bude volit prezident republiky v řadě již třetí přímou volbou. Nemám chuť zde nikomu radit, pro kterého z kandidátů se má rozhodnout. Ještě menší chuť mám se k uchazečům o prezidentský post nějak vyjadřovat. Většina z nich nestojí za zlámanou grešli, natož pak za ztrátu času. Přesto si neodpustím několik vět. 

      Tak předně: nevěřte průzkumům, které vám předkládají naše televize a nenechte se těmito průzkumy ovlivnit. Tyto průzkumy jsou jen zbožná přání těch, kteří chtějí dosadit další loutku. Už jsme to zažili, pamatujete? Bylo to při první přímé volbě prezidenta. Tehdy byl absolutně jasným vítězem (dle průzkumů)  Jan Fischer, který se stal premiérem úřednické vlády v roce 2009. Skoro to vypadalo, že nebude ani druhé kolo. Nakonec tento Fischer nezískal ani čtyři procenta, což bylo mnohem méně, než získal Prof. JUDr. Vladimír Franz (potetovaný, avatar atd.).

       Andrej Babiš - po léta táhnoucím se soudním případu, byl v pondělí vynesen konečný rozsudek - NEVINEN. Člověk by myslel, že si pan Babiš  konečně oddechne (podotýkám, že nejsem "babišovec". Opak je pravdou. Ihned se spustila nová protibabišovská kampaň, v níž se jako první projevil Kalousek. Kalousek rozhodně nemá morální právo hovořit o hanebnosti jiných, po těch jeho aférách s padáky, pandury a mnoha dalších, u kterých byl přímo či v zákulisí a samozřejmě, že zadarmo to nebylo. Z církevních restitucí taky určitě něco káplo, že?

       Je to jen potvrzení toho, že Andrej Babiš pěkně šlápl na kuří oko všem těm "kalouskům" a podobné pakáži, a že celá protibabišovská kampaň je vedená jen pro to, aby se A. Babiše zbavili - nejspíš jim všem vidí do karet.

       Nerudová - Zbytečné komentovat. Ta by raději měla chodit kanálama. Kdopak si asi přeje vidět tuto bezpáteřní, snadno vydíratelnou Danuši na prezidentském křesle?   


       Pavel - Zelený mozek, kam vítr tam plášť. Komu bude asi sloužit, tento hrdina socialistické práce,  pokud vyhraje volby? To bude prezident, který nás zatáhne do války.



       Bude sloužit lumpům Sto hoven, či snad Milionovému chlívku? Nebo někomu za oceánem? Těm už teď líže botky a možná i něco jiného. Sto hoven již diktuje, kdo nesmí vyhrát volby a milionový chlívek přijde na řadu po volbách, pokud vyhraje někdo, kdo není pochutí americké ambasádě (to zas bude červených karet rozdávaných tchořem Schiperkem - vlastně ten už na ambasádě neni :-D ) 

       Pavel Fischer - minule podpořil Drahoše - bruselskou loutku, která by zaplavila ČR migranty z Afriky. 

       Na Jaroslava Baštu nemají žádnou špínu, a tak jediné co na něj ještě vytáhnou, že je bývalým velvyslancem v Rusku (že i na Ukrajině, o tom se raději pomlčí).


Ostatní kandidáti nestojí za povšimnutí - většinou dobře vyškoleni v Aspen Institutu.

       Pro mě jsou volitelní jen dva kandidáti - Babiš, Bašta. A mají šanci. Existují i jiné průzkumy, než které prezentuje Moravec, a ty říkají, že postoupí právě Babiš a Bašta do druhého kola. To by byl gól a pořádná ťafka Pavlům, Nerudovým a dalším. Mají šanci - volte dle svého úsudku, ne podle toho co si  přeje Moravec s Pospíšilem, Pekarovou, Novotným, Vondrou, Fialou, Rakušanem a dalšími lumpy.

Běžte k volbám, ale dejte si pozor, aby tato volba nebyla tou poslední volbou, ve které ještě můžete něco rozhodnout. 

Prezidentský post je totiž tím jediným postem ( včetně ústavního soudu ), který pětikolka ještě neovládá!!!


Video, které musíte vidět, abyste pochopili co za ksindl nám vládne:


K přečtení:

Nevinen! Ale proti Babišovi okamžitě kují nové pikle

Také přemýšlíte, kam to dojde?

Žádné komentáře:

Okomentovat