22. ledna 2023

Několik vět k volbě prezidenta II.

        První kolo prezidentských voleb máme za sebou a můžeme říct, že dopadly relativně dobře - z probruselských a proukrajinských kandidátů prosazovaných havlovou lumpenkavárnou a vlastizrádnou pětikolkou prošel pouze jeden. O to nebezpečnější tento kandidát však je.

       Hlavní volební slogan Pavla je "Lhaní bylo dost. Zvolme si pravdu a důstojnost." Rozebírat všechny lži a všivárny generála je nad možností tohoto příspěvků. Za všechny stačí jmenovat podporu bombardování Srbska americkou armádou. Prostě gumu a zelený mozek nezapřeš. Taky se stačí podívat, kdo ho podporuje. Některé, vzhledem k prokázanému kupčení s diplomy,  by měli chodit kanálama, nikoliv kázat morálku. Dalším podporovatelem je řeporyjské prase (to není urážka, pouze konstatování faktu - neznám jiného člověka, který by si na Fb dal video z WC při defekaci, krom tohoto prasete). Tak tohle jsou podporovatele agenta Pávka. Ovšem to je přesně ta morálka a slušnost, kterou zastává pětikoalice, ale chce se z ní blejt i praseti. Mimochodem v Ostravě Pavla vypískali a málem mu zbourali pódium. Nebýt autobusů s příznivci Pavla (pravděpodobně studenti Nerudové - copak za to dostanou? Diplom už ne, ale zkouška nebo zápočet se hodí taky), tak by neměla ČT co vysílat.

Každý personalista vám řekne, že plnovous, byť upravený skrývá faleš. Nenaleťte na uhlazený ksicht. Všimněte si, že např. podvodníci, kteří vylákají ze seniorů (i jiných) peníze mají držku vždycky líbivou. Odpudivému jedinci by nikdo peníze nedal. Stejné pravidlo platí i v případě této kampaně. 

       Nenechte se svést falešnými průzkumy a taky podprahovou reklamou Tip sportu. Z počátku udávali jasného vítěze Pavla a pravděpodobně po stížnosti, se tato reklama změnila tak, že modrá barva (ta s ksichtem generála) zalije celou obrazovku. Vzpomeňte, jak nám minule vtloukali do hlav promigrační loutku Drahoše.

       Nezapomínejme, že rozvědčík Pavel jednou přísahal komunistům, podruhé NATOcistům, komu bude přísahat nyní? Čí a pro koho to bude prezident? 



Závěrem - opakování je matka moudrosti:

Běžte k volbám, ale dejte si pozor, aby tato volba nebyla tou poslední volbou, ve které ještě můžete něco rozhodnout. 

Prezidentský post je totiž tím jediným postem ( včetně ústavního soudu ), který pětikolka ještě neovládá!!!


Prezident Zeman k volbě svého nástupce:

Nutno přečíst:







Žádné komentáře:

Okomentovat