15. ledna 2015

Samaritáni nebo Jidáši? (aktualizováno)

      Vláda souhlasila jednomyslně  s přijetím uprchlíků ze Sýrie. Jistě to bylo jen z čirého samaritánství, zvláště, když většina národa toto jednomyslně odmítá.  Dle Lisabonské smlouvy je Česká republika povinna přijímat uprchlíky z islámských zemí, a to až 35 tisíc (  Máte slovo - 44 minuta )Vláda se v minulých dnech, včetně ministrů vnitra a obrany, dušovala, že tomu tak není, a že nikoho nepřijmeme. Najednou je přijímat budeme. Vláda rozhodla jednomyslně, avšak národ jednomyslně nesouhlasí. Tato,ale i předchozí vlády, a hlavně ty, které se pyšní euroamerikánským rektálním alpinismem, mají zodpovědnost za současný stav, který je možno nazvat pozvolnou a tichou genocidou národa. A co my? Opět mlčíme??? Patnácti rodinami ten projev solidarity "zejména" se spojenci začíná ( které spojence mají na mysli? Zrádce, kteří nás předhodili fašistům? ). Vládě, která lže každý týden, každý den nemůžeme věřit, že se bude jednat pouze o cca 70 lidí. To je jen začátek. Máme přece přijmout 35000!!! Dost, že už tady živíme milion nepřízpůsobivých.
       Takže jak to tak vypadá jediný, kdo tady ještě neztratil rozum je poloviční japonec Okamura, nazývá věci pravými jmény a stojí názorově s lidem této země. Je  to velký paradox, poloviční japonec větší vlastenec, než kdokoliv z našich představitelů. Těm jsme naprosto šumafuk a až budou mrtví v našich ulicích, tak jen pronesou něco o soucítění s rodinami, aby se veřejnost uklidnila a tím to zhasne. Každý, kdo dá událostem správné pojmenování je nazván bláznem nebo neonacistou.
     V rámci politické korektnosti se ihned dává prostor zástupcům neziskovek, nevládních organizací a muslimským organizacím, aby veřejnost byla ujištěna, jak jsou muslimové sluníčkoví lidé a jak od nich nebezpečí nehrozí. Zvláštní, že se stejným hlukem již nejsou prezentovaná protichůdná tvrzení muslimů. Jejich asimilace prostě možná není - naopak oni asimilují nás. Situace v Evropě se dostala za hranici únosnosti a obávám se , že není pět minut po dvanácté, ale deset minut, kdy už nám mnoho možností jak bránit svou zem, svou kulturu a v konečné fázi i vlastní životy nezbývá. Již teď otročíme pro nejmenované etnikum.Co teprve až zde přijdou mnohem radikálnější muslimové, kterých je tady přivandrovalých už tak dost na tak malou zemi jako je ta naše?!
Máme možnost se ještě vůbec tomuto vlivu bránit? Máme - ale musíme jednat rychle:
- tato vláda ztratila mandát - jedná přímo proti občanům své země, jsou sprostí a lžou každým dnem
- nahradit tuto vládu vládou všelidovou, zastoupenou poctivými pracujícími občany
- urychleně přijmout zákony nejen proti  islamizaci
- urychleně připravit a přijmout zákon o suverenitě země a svébytnosti národa
- nutné bude i urychleně připravit strategii obrany země nezávislou na NATO (USA), kteří nás mají pouze jako nárazníkovou zónu.
       Můžeme však tyto kroky očekávat od vlády, která nás prodala za jidášský groš? (Politika je v Evropě usměrňována ve třech krocích - 1. politik se zkusí uplatit, 2. politik se zkusí vydírat, 3. politik se odstraní - např. Jörg Haider, kterýžto byl abstinent). Můžeme tedy tyto kroky očekávat od vlády, která nás za onen jidášský groš de facto odepsala? Nikoliv. Musíme se zasadit o "všelidovou vládu" složenou z poctivých pracujících občanů. V opačném případě budeme čekat na podříznutí, a nebo se staneme běženci ve vlastní zemi a budeme už jen utíkat.
Jenomže ono mnoho míst, kam se dá ještě utéci, už není!!!
 
Přidejte prosím svůj názor nebo napište na:
martin.sliva@cestivlastenci.cz

Související články a příspěvky:
Až jednou budeme menšinou
Přežije Česká republika 21. století?
Něco málo o Velikonocích

Do Česka se mohou dostat extrémisté ze zahraničí, varoval Sobotka
Tepličtí muslimové volají "Češi - kurvy!" - 2014
Vmísit se do davu a vraždit. Kvůli výhrůžkám zrušili protiislámskou demonstraci v Drážďanech - už se utíká...
Islámská Belgie: Obtěžování žen na ulicích
Muslimské dětičky v Amsterdamu
Konec evropské kultury - islamizace Evropy (pozn. zbývá již jen 10 let)
Překazili jsme druhou Paříž, hlásí Belgie. Při protiteroristické akci umírali lidé
Dejte Židům v Evropě zbraně, ať se mohou bránit, vyzval vlivný rabín

Žádné komentáře:

Okomentovat