28. října 2022

28. Říjen - Vznik samostatného Československého státu

       Dnešní den by měl být významným dnem, ba státním svátkem naší země. Možná ještě minulý rok bych to i chápal. Ovšem po roce vlády tupých hovad, které jsou vládou kohokoliv, jen ne českých pracujících občanů, o tomto začínám pochybovat a uvědomovat si i jiné souvislosti.

       Dnes celý den v TV kanálech hovoří o Masarykovi, Štefánikovi, Rašínovi, o Československé republice, o demokracii a toleranci, o samostatnosti.

       Proč tedy máme dnes státní svátek? Československo již třicet let neexistuje. Dva největší vlastizrádci republiku rozbili, bez referenda a protiústavně. Stejně bychom mohli oslavovat Velkomoravskou říši. 

       Jiný zrzavý vlastizrádce povracel majetky kolaborantské šlechtě (také sobě po svém náckovském fotrovi). Zároveň do našich krajin vrátil šlechtu, kterou "zrušil" Masaryk, aby nám tato vládla prostřednictvím parlamentu, jako bychom byli nějaké knížectví. 

       Další vlastizrádce povracel majetky církvím. Cožpak o to, to by mi ani tak nevadilo, pokud by se majetky nevrátily rovněž řádům sympatizujícím a kolaborujícím s nacistickým Německem.

       O rozkradení a rozkrádání státu, rovněž tak o bratření se s fašouny či hájení zájmů kohokoliv touto koloniální či lépe řečeno protektorátní vládou raději nemluvit. Přesahovalo by to rámec tohoto příspěvku. 

       Jsem hrdý na Československou republiku, stydím se za Českou republiku roku 2022.

T. G. Masaryk by se v hrobě obracel.



       

Žádné komentáře:

Okomentovat