15. října 2017

Tak tu máme...

Tak tu máme kecy, prdy - aaa - tyhle volby,
a k tomu jsme objevili dva - nové blby...
Třicet koblih, patnáct hňupů, a - další voly,
Čtyři strany podělané a a a zase hnidy...
Rozhazují tisícovky, - aaa - to je dobrééé,
Nebudou se hádat - zaaa -  ňáké drobné... 
Když rozhazují, sluší se - jako v krčmě,
a ti, co jsou nesolventní, k volbám frčme...
       Tak nějak by se dala parafrázovat písnička "Dežo má love" na naše letošní volby. Kolem cest jeden billboard za druhým, na něm vyžrané nebo vyžilé ksichty "prasopsů" a "prasofen" lemované prostoduchými hesly. Nikoliv ideou či programem, jen hesly, která mají zaujmout nás - "plebs" a pomoci ke korytům oněm prasatům. 
        Dozvídáme se, že nacistický kolaborant a politický prostitut neuhnou - nevíme však, před čím, vlastně spíše před kým... Před vůli lidu?
Jiná strana je Jasně!Modrá  a její Slušný lídr vlastně ani neví kam vlezl, hlavně, že má dobrý program a silnou pravici. Akceptoval bych silnou pravici, pouze v případě, že by byla včas použita zleva i zprava na euroidiocii. 
       Další jsou jasně oranžoví a jasně zelení, přičemž neopomenou si postěžovat na rudé, kteří vlastně za vše mohou i po třiceti letech. Mohou i za podělanou D1, která měla plánovanou životnost 30 let, takže vlastně již dvacet let přesluhuje.
       Zvláštní je, že z přehršle barev začínáme vidět rudě... ANO - bude líp, nevíme však komu, poněvadž ministr financí téže strany chce, aby důchodci vyfasovali sekačky na trávu a chodili sekat trávu do parků, zároveň však je připraven, v duchu politiky svého vůdce, přijmout příživníky z Afriky a blízkého východu a dát jim více práv a výhod než právoplatným občanům. Jiný vlastizrádce pak přenechává velení české armády Bundeswehru a ta "samička" (možná i s celou rodinkou ) se těší na africké samce.
       Nácek s bílou bradou pak je zodpovědný a omlouvá se sudeťákům. Jeho strana zodpovědně přicmrndává v každé vládě a zodpovědně podělává co se dá, počínaje zodpovědné likvidace československého zemědělství již v roce 1991 ministrem jehož příjmení se pletlo s vysavačem.
Strany rozpočtové zodpovědnosti pak zodpovědně zadlužily zemi ještě více (vzpomeňme na složenky ve schránkách). Zodpovědně k rodině, zodpovědně ke školství... Prostě zodpovědně.
       Tradičně se dozvídáme jak budou bohatnou lidé, jak se dožijeme důstojného stáří (mimochodem důchodci a stáří je takové zaklínadlo, přičemž si naši mocipáni nevidí do huby - přidávají-li důchodcům, tak to posledně bylo asi 40,- Kč, ovšem sobě neopomněli přidat částku několika tisíců). Rovněž zodpovědnost k rodinám s dětmi se projevuje tak, že pracující rodiče dostanou úlevu na daních, která se ročně nevyrovná měsíčním dávkám jedné parazitické rodinky.
       Většina politických stran tedy cílí svými bezduchými hesly na tu či onu skupinu obyvatel, zejména pak na naši krátkou paměť. Co nás tedy oblbne letos? Zodpovědně blabla , jasně modrá či válka levné práci? Budeme opět zkoušet zda náhodou či spíše zázrakem budou vládnout lépe ti, kteří nám již téměř třicet let vládnou? Nebo budou vládnout lépe ti, kteří cestují z jedné strany do druhé, podle toho jak se to hodí?
Není náhodou čas na podstatnou, nikoliv kosmetickou změnu? 
(pokračování již brzy)

Přidejte prosím svůj názor nebo napište na:
martin.sliva@cestivlastenci.cz
Související články:

Žádné komentáře:

Okomentovat